Legyen a partnerünk!

Munkaerő kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzési üzletágunkon belül vállaljuk, hogy a lehető legmegfelelőbb munkaerőt találjuk meg partnereink számára. Ezzel a szolgáltatással átvállaljuk a munkaerő-ellátást és az ezzel járó munkaügyi adminisztrációt egyaránt, így egyrészről megbízóink erőforrásai nem az operatív feladatok ellátására, hanem a stratégiai munka elvégzésére összpontosulhatnak.

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk ajánlása során megbízhatóságot is kínálunk.Célkitűzésünk, hogy az általunk kölcsönzött munkavállalók elkötelezetten végezzék a megrendelő által szabott feladatokat. Munkavállalóink hús-vér embereket jelentenek számunkra, akiknek megpróbálunk mindenben segíteni, hiszen a boldogulásuk a tét.

Mikor érdemes igénybe venni munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkat?

Magas fluktuáció esetén

Szezonális ingadozások rugalmas és gyors kezelése esetén

Eseti, határozott idejű projektek, alkami feladatok ellátása esetén

Időszakos munkakiesésekre, váratlanul fellépő munkaerő hiány esetén

Nehezen megtalálható minőségi szakmunkások alkalmazása esetén

Harmadik országos munkavállalók kölcsönzése

A HR Direkt Kft. többéves, kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a magyar munkavállalók toborzása mellett a harmadik országban toborzott és onnan Magyarországra érkező munkavállalók bevándorlási, idegenrendészeti, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézése terén.

Saját toborzási egységeinkkel dolgozunk Ukrajna és Közép-Ázsia szerte, saját belső csapatunk intézi az összes szükséges dokumentációt, így biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek a legmagassabb szintű jogszabályi és hatósági compliance megfelelést. Vállalni tudjuk, hogy viszonylag gyorsan, nagyobb létszámú, alacsonyabb mértékben fluktuálódó kontingenst tudunk kiépíteni Partnereink részére. Természetesen az ukrán munkavállalók szállításáról, lakhatásáról, tartózkodási engedély ügyintézéséről is mi gondoskodunk.

Fontos megemlíteni, hogy több ügyfelünknél is a HR Direkt Kft. vezette be a harmadik országból érkezők foglalkoztatásának rendszerét, így a vállalati kultúrába való integrációban való segítség, illetve a folyamatos, zökkenőmentes utasítás és kommunikáció biztosítása hozzá tartozik a szolgáltatásunkhoz. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy olyan lokációknál, ahol magyar munkavállalók toborzása folyamatos akadályokba ütközik, harmadik országból érkező kollégákkal számottevően nőhet a munkaerő hatékonysága alacsonyabb fluktuáció mellett.

Munkaerő-közvetítés

A munkaerő-közvetítő szolgáltatásunk során naprakész adatbázisból, hirdetések megjelentetésével az ügyfél által megadott kritériumok alapján, rövid határidővel felkutatjuk a legmegfelelőbb jelölteket. A magas színvonalú kiválasztási folyamatunk során ellenőrizzük a jelöltek szakmai múltját, teszteljük képességeiket és garanciát vállalunk a kiválaszott munka- társért.

Bizonyos területek, ágazatok, szakmák a hazai munkaadók körében komolyan felértékelődtek. Ezen speciális tudású szakemberek, esetleg középvezetők, szabadon nem elérhetőek a munkaerő piacon, nem keresnek aktívan állást. Meg kell őket szólítani és motiválni a váltásra. Ebben az esetben adatbázisainkon túl sokéves tapasztalatunk, kapcsolatrendszerünk és alternatív források segítenek minket abban, hogy megtaláljuk azt a szakembert vagy vezetőt, aki az adott pillanatban nem elérhető a munkaerő-piacon.

Miért ajánljuk Önnek?

Időt és költséget takaríthat meg a hirdetési és kiválasztási folyamatainak átadásával

Kiválasztási folyamatunk eredményeként néhány jelölt közül választhatja ki a legmegfelelőbb munkatársat

Teljes adminisztrációt biztosítunk a jelentkezők fogadására, tájékoztatására

Keress minket bizalommal

Árajánlatkérés

Kérje ingyenes árajánlatunkat még ma vagy kérdezzen bizalommal!